Ensiluokkaista palvelua

Kaikessa tekemisessämme huokuu palveluhenkisyys; yritämme parhaamme mukaan toteuttaa kaiken, mitä asiakkaamme haluaa. 

Ympärivuorokautinen hoito

Ainola tarjoaa tehostettua palveluasumista korkeatasoisen hoitokodin tapaan senioreille, eritoten muistisairaille. Kokovuorokautisessa hoidossa asiakkaamme käytössä on oma, esteetön huone. Huoneen hintaan sisältyy täysihoito. Hotellivuorokauden hinta on 230 euroa/vuorokausi. (ALV 0 % , veroton sosiaalipalvelu ALVL:n 1501/1993, 37§ ja 38§ mukaan.)

Osavuorokautinen hoito

Ainola tarjoaa myös osavuorokautista hoitoa, jolloin asiakkaan käytössä ovat hotellin viihtyisät yleiset tilat. Lue lisää osavuorokautisesta hoidosta täällä.

Esteetön sauna-spa

Seniorihotelli Ainolassa on upea, esteetön ja turvallinen saunaosasto, jossa hoitaja on tarvittaessa asiakkaan tukena. Saunaosastolla on mahdollisuus myös rentouttavaan kylpyyn erilaisine kylpysuoloineen. Ammeen ylös nousevan laidan ansiosta ammeeseen pääsee helposti.

Hemmotteluhoidot 

Hemmottelu tuo ripauksen luksusta elämykselliseen vierailuun. Ainolassa on tarjolla erilaisia rentouttavia, hyvän mielen hemmotteluhoitoja. Lue lisää jalkahoidoista, kampaaja- ja parturipalveluista sekä hieronnasta täällä. 

Lääkäripalvelut

Seniorihotelli Ainolan asiakkaille on saatavilla tarvittaessa tilauksesta myös geriatrisia lääkäripalveluita. Kysy lisää puhelimitse 040 645 8473 tai sähköpostitse: info@ainolahotelli.fi