Luotettavaa ja turvallista hoitoa

Tarjoamme osa- ja ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille, eritoten muistisairaille. Hotellin esteetön ja elämyksellinen ympäristö piristää ja tuo hymyn huulille!

Esteettömät ja turvalliset tilat

Seniorihotelli Ainola on täysin esteetön. Tilaratkaisuissa on huomioitu muistisairaalle tärkeä tilan hahmotettavuus. Yksitasoisessa seniorihotellissa on tasokkaiden hotellien tapaan luksusta ja silmäniloa. Korkea, avara ja valoisa vastaanottotila kattokruunuineen tervehtii tulijaa. Suurien ikkunoiden kautta luonto on lähellä vuoden aikojen mukaan vaihtuvana maisematauluna. Hotellin sauna-spassa vieras voi nauttia rentouttavista löylyistä ja kylvystä turvallisissa olosuhteissa hoitajan tukemana. Tutustu Ainolan huoneisin täällä.

Omaishoitajien apuna – loma tekee hyvää kaikille

Ainola tuo helpotusta ja joustavuutta omaishoitajien elämään, koska täyden palvelun seniorihotellista on varattavissa ammattitaitoista hoitoa ja luotettavaa hoivaa aina kahdesta tunnista eteenpäin. Omaishoitajan vapaan aikana Ainola tarjoaa hoidettavalle korkealaatuisen vaihtoehdon all inclusive -palveluineen.  

Elämyksellinen ympäristö 

Seniorihotelli Ainolassa on panostettu elämyksellisyyteen, jotta vierailu synnyttäisi asiakkaamme hyvinvointiin mahdollisimman paljon positiivisia vaikutuksia sekä vierailun aikana että sen jälkeen. 

Hotellivieraidemme käytössä on lämpiminä vuodenaikoina Dementiakoti Villa Tapiolan suojatut, esteettömät ja turvalliset sisäpihat. Japanilaishenkisen Sakura Garden -pihan kohokohtia on kirsikkapuiden kukinta. Isoäidin puutarhassa on tuttuja hyötykasveja ja perinteisiä perennoja, jotka voivat olla tuttuja jo lapsuusajoilta. 

Ainolan omavalvontasuunnitelma

Omavalvontasuunnitelma_Ainola