Viihtyisät hotellihuoneet

Ainolan huoneissa on hyödynnetty uutta teknologiaa ja turvallisuutta parantavia ratkaisuja. Näin asiakkaallamme on turvallinen ja viihtyisä olo vierailunsa aikana.

Hyvän hoivakodin kaltaista ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista 

Seniorihotellissa on yhteensä 14 hotellihuonetta. Huoneiden koko on 20 neliötä. Kaikissa huoneissa on sähkökäyttöinen vuode, jossa on painetta alentava antidekubituspatja. Vuoteiden uniantureiden avulla asiakkaamme saavat tietoa unensa laadusta, hengitysfrekvenssistään ja sydämensä sykkeestä. Huoneiden hoitajakutsujärjestelmä on My + Care, jonka rannekkeesta voi tarvittaessa kutsua hoitajan luokseen. Kylpyhuone on esteetön suihkumahdollisuuksineen ja elektronisine wc-pesuistuimineen. Huoneiden tukikaiteet ja käsienpesualtaat ovat antimikrobisia. Huoneissa on tilavat säilytystilat vaatteille.

Hotellihuoneet

Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on suihku ja wc-tilat. Hotelli on all inclusive. Meillä on mahdollisuus myös kahden hengen huoneeseen.

Yhden hengen huoneen hinta on 230  euroa/vuorokausi. (ALV 0 % , veroton sosiaalipalvelu ALVL:n 1501/1993, 37§ ja 38§ mukaan.) 

Huone veloitetaan laskulla jälkikäteen.

Huonevarauksen teet kätevästi täältä.

Voit varata huoneen myös soittamalla numeroon 040 6458473.