Hemmotteluhoidot

Hyvä olo – hyvä mieli  

Hemmotteluhoidot piristävät ja tuottavat hyvää mieltä! Seniorihotelli Ainolassa on saatavilla erilaisia hieronta-, kuntoutus- ja jalkahoitopalveluita, joita tuottavat huolella valitut luotettavat ja kokeneet yhteistyökumppanimme. Etsimme myös parturi-, kampaaja yrittäjää hotellin iloiseen porukkaan.

Kysy lisää hemmotteluhoidoista puhelimitse numerossa 040 645 8473 tai sähköpostitse osoitteessa: info@ainolahotelli.fi

 

Hieronta- ja kuntoutuspalvelut

Seniorikuntoutukseen erikoistunut Anssi Hannula on tehnyt hierojan ja kuntohoitajan töitä vuodesta 1992 lähtien ja yrittäjänä vuodesta 1994. Klassisen hieronnan lisäksi häneltä voi tilata kuntoutuspalveluita.

Tiedustelut ja ajanvaraukset ma–la 9–18 puhelimitse numerossa: 040 830 1420 tai sähköpostitse osoitteessa: anssi.hannula(at)luukku.com

 

Jalkahoito

Katja Tuovinen on sairaanhoitaja ja käynyt myös jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Katjalta saa jalkojen perus- ja hemmotteluhoitojen lisäksi apua erilaisiin iho- ja kynsiongelmiin sekä muun muassa diabeteksen ja reuman aiheuttamiin erityistarpeisiin.

Tiedustelut ja ajanvaraukset ma–la  9–18 puhelimitse numerossa: 045 230 8100 tai sähköpostitse osoitteessa: askelissa(at)tuovinen.biz

 

Kampaamo- ja parturipalvelut

Etsimme meille vielä hotellille omaa Parturi- kampaaja yrittäjää.